sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lahden miniatyyrimarkkinat

Eilen oli Lahden Miniatyyrimarkkinat, joilla olin pienen maantiekiitäjän kanssa, joten ostokset piti tehdä melko nopeasti. Tällainen oli tämän kertainen saaliini:


9 kommenttia:

Sanne kirjoitti...

Oih, ostit tuon ruotsalaisen sairaanhoitaja pelin. Pidin sitä kädessäni jo pari kertaa... Sillä myyjällä on tosi kivoja printtiminejä. Sellaista jälkeä ei ite saa millään kotitulostimella.

Heli kirjoitti...

No ei saa itse tulostettua kovin hyvää jälkeä. Siksi mä oon noita ruotsalaisten juttuja ostanu aina joka kerta! Nytkin menin heti ekaks heidän pöytään.

Tiina kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Niin nopsaan kävit, että minäkään en huomannut :-)

krizze kirjoitti...

Enpä sua enää sen kaukohalin jälkeen nähnytkään, joten aika haipakkaa taisit markkinat läpi juosta :). Tai sitten mä vaan olin niin kiinni oman pöytäni takana etten huomannut missä liikuskelit.

Mukavasti löysit lisää noita lastenpelejä kokoelmiisi taas!

Heli kirjoitti...

Joo, oltiin me siellä kuitenkin reilu 1½ tuntia, vaikka tuntui, että piti hirveän nopeasti katsoa kaikki pöydät läpi ja paaaaljooon jäi kyllä näkemättäkin. Mutta hyviä ostoksia tein ja ei mulla nyt mitään suurta tarvetta ollut millekään. PIkku maantiekiitäjällekin saaatiin tehtyä ostoksia ja hän kotona heti laittoikin ne nukkekotiinsa :).

Piikko kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Oli varmasti kiva käydä markkinoilla:) Itse en päässyt, joten nautin markkinoista näin teidän kauttanne:D

Maria kirjoitti...

Voi mitä löytöjä! ja mikä parasta, nähtiin taas :)

Lotte kirjoitti...

Ihan liian ihania juttuja olet taas löytänyt;D Suloisia noi pelit!

anja kirjoitti...

paljon pientä ja tuiki tarpeellista tavaraa oletkin löytänyt!