lauantai 25. joulukuuta 2010

Keskeneräinen keittiö liinavaatekaapissa

Ihanaa, kun on joululoma, niin ehdin pitkästä aikaa tehdä nukkekotiani! Aloitin liinavaatekaapin keittiöstä. Siis kaikkeahan mulla on ollut valmiina, sen kuin vain laittoi paikalleen. Samalla näin, mitä mulla oikein onkaan...:). Kaikkea ei enää muistanukaan...jotain olinkin sitten ostanut monin kappalein, kun ei oo muistanu, että on joskus jo ostanu...:).
Mutta vielä on paljon hommaa...Tuon hellan alle täytyy tehdä jokin "jalusta", että sen saa samalle tasolle pöytätasojen kanssa. Ja hellaseinälle on tulossa avohyllyt. Liesituulettimen taidan jättää tekemättä...Ja kaikkea pientä mahtuu vaikka kuinka paljon...4 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kauniin näköistä! Noi lasiovelliset yläkkapit onkin kivat, kun näkee, mitä kaapissa on. Mä kun en ikinä raaski laittaa kaappiin mitään sisälle piiloon ;)

TINK-SONIA kirjoitti...

Hi Heli,so beautiful kitchen full of light! I love your minis.I invited you to participate in my little giveaway,sweets regards from Spain.

Heli kirjoitti...

Kaunis keittiö ja hurmaavat nuo valkoiset tuolit!

Lisa kirjoitti...

Vau, sulla on aivan ihastuttava blogi! :) Niin paljon kaikkea pientä ja kivaa, tosi inspiroivaa! Tulin tänne joidenkin mutkien kautta ja kyllä kannatti!

Mukavaa viikonlopua! :)
-Lisa