lauantai 6. kesäkuuta 2009

Lahden Miniatyyrimarkkinoilla

Taas on vietetty mukava päivä Miniatyyrimarkkinoilla ja tavattu suuri joukko mukavia ihmisiä! Ja kylläpä meitä onkin paljon! Hienoa!
Markkinoilla on niin suuri määrä myyjiä, että tarvitsisi olla tosi paksu lompakko mukana, mutta tällaisia ostoksia sain tänään tehtyä:


4 kommenttia:

riSa kirjoitti...

Ihana tuo pupu! Osan noista tavaroista muistan itsekin markkinoilla nähneeni, osa taas pistää miettimään, että kenen pöydästä tuollaisiakin löytyi. :)

Lotte kirjoitti...

Voi kääk... sun ostoksista puolet on sellaisia, mitä ne ole nähnyt ollenkaan... onneksi ;D Missä noita kirjojakin oli myytävänä?

No, mulla loppuivat rahat alkuunsa, joten ensi vuonna uusi yritys.

Maija kirjoitti...

Olipa mukava tavata! Olen iloinen, että löysin pöydästäsi sitä kaunista siniraitaista tapettia, se on mummulaan oikein sopiva! Jos se ei riitäkään, onko sinulla sitä vielä jossain tai osaatko sanoa, mistä sitä löytyy?

Heli kirjoitti...

Maija: Mä oon muistaakseni hakenu sitä tapettia joskus näytepalan jostain tapettikaupasta monta vuotta sitten, enkä valitettavasti muista mistä ja tietenkään mulla ei sitä edes ole yhtään enempää jäljellä :(. Toivottavasti se pala nyt riittäisi!

Lotte: Jos tarkoitat noita lastenkirjoja, niin niitä oli ruotsalaisten myyjien pöydässä. Siksipä ne onkin ruotsinkielisiä, mikä on niitten ainut huono puoli.

riSa: Pupu on Hannan käsialaa.