sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Apua kaivataan

Välillä on kyllä tosi vaikeaa päättää, miten tekee. Tai kun ei osaa nähdä, miltä lopputulos näyttää sitten valmiina.
Mutta...ongelmaan...tein mummolle pirttipöydän tupaan. Nyt en osaa päättää, lakkaisinko pöydän, jolloin se jäisi tuollaiseksi puunväriseksi vai maalaisinko pöydän. Maalivaihtoehtona olisi tuo sama siniharmaa kuin seinäpaneelissa. Mutta en tiedä, tuleeko liian "tunkkainen" tuon sinisen maton kanssa. Valkoiseksi en halua sitä maalata.
Kerropa, mitä mieltä olet. Katsotaan sitten, mihin päädyn...


13 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Hei! Hieno pirttiryhmä! Itse varmaankin lakkaisin pöydän pinnan sekä penkkien istuinosat ja sitten maalaisin pöydän ja penkkien jalat siniharmaalla.

Maria kirjoitti...

Heips.. minä koittaisin varmaan saada pöytäryhmästä saman sävyisen kuin tiskipöytälevyn pinta.. tuo Lissunkaan ajatus ei ole hassumpi, tosin vinisen maton vuoksi tekisin valkoisen jalan ja puunvärisen pinnan.. :)

Qii kirjoitti...

Kaunis on ruokailuryhmä! Minäkään en kannata koko sinistä maalausta. Korkeintaan nuo jalat. Mukava olisi saada pöydän sävy sopimaan keittiötasoihin (kuten Maria ehdotti) ja tuohon ihanaan kirnuun. Tuvan toisessa nurkassa taitaa olla nurkkakaappikin, jos oikein tulkitsen pari postausta sitten olevaa verhokuvaa. Minkä värinen se on? Pelkkä lakkaus voi jättää turhan vaaleaksi.

Heli kirjoitti...

Ihana kalusto! Ensimmäisenä tuli mieleen, että puunvärinen olisi ihana, joku kaunis petsi vain päälle:)

pirre kirjoitti...

sievä on koko keittiö. minä taasen maalaisin ryhmän siniseksi :O)

epe kirjoitti...

Minäkin kannatan sävytystä työtasoon sopivaksi. On muuten tosi kaunis keittiö!

Heli kirjoitti...

Keittiötason väriä minäkin ajattelin, mutta kun siinäpä se ongelma onkin, että miten saa sen värisen...:)
Nurkkakaappi odottaa myös käsittelyä. En ole sitäkään vielä keksinyt, millä sen tekisin. Että vinkkejä saa siihenkin antaa! :)

Heidi kirjoitti...

Pöytätason kanssa samanväriseksi, on minunkin kantani. Ohjeita sen tekoon en juuri nyt kyllä keksi...
On muuten todella kodikas keittiö ja muutenkin hieno talo

Anonyymi kirjoitti...

Laittaisin sinisen kannen ja valkoiset jalat :)

Anonyymi kirjoitti...

MOI!
Kalusto tyyliin sopiva.Silmäni sanoo...että maalaisin pöydän/penkit valkoiseksi JA PÖYDÄN/PENKKIEN REUNAT SAMALLA SINI SÄVYISELLÄ MAALILLA KUIN PANEELISEINÄ TAUSTALLA :)

Anni kirjoitti...

Hömps... ...ehkäpä minä lakkaisin pinnat tai tekisin samanväriseksi kuin tiskipöydänlevyn.

Julianna kirjoitti...

Hei! En tiedä oletko jo päättänyt pirttiryhmän kohtalon,mutta ajattelin jättää oman ehdotukseni kuitenkin. :) Mitä jos maalaisit ryhmän aivan vaalealla sinisellä? Sekoittaisit tuohon panelimaaliin rutkasti valkoista,että väristä tulisi lähelle sama kuin esim. tapetisssa tai verhoissa. Erottuisi seinästä ja matosta,mutta ei olisi kuitenkaan taas uutta väriä. :)

Maija kirjoitti...

Vaikea valinta! Seinäpaneeli on kauniin sininen, minusta sama maali pöytään olisi oikein hyvä valinta, ehkä ihan vähän vaaleampana. 1950-60-luvulla maalattiin pöytälevyn reunat punaisiksi. Matossa on punaista joten sekin sopisi. Valkoinen sopisi myös, jolloin pöytäryhmä ja sohva olisivat parit. Minä valitsisin siis jonkun huoneessa jo olevista väreistä.