sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Ostoksia Forssan markkinoilta

Tänään oli vihdoinkin Forssassa Wanhan ajan lelumarkkinat. Ja sieltähän löytyi taas vaikka mitä ostettavaa ja enemmänkin olisi löytynyt, jos budjetti olisi sallinut. Kiitos taas järjestäjille eli tällä kertaa Marialle ja Esalle!

Tässä muutama kuva ostoksistani. Kaikkien näitten tekijöitä en taaskaan muista... Etukäteen odotin, että saan Leealta Turun sinappia, jota en Lahden markkinoilla huomannut ollenkaan (näin vain toisten blogeissa kuvia, että olivat sellaista löytäneet). Loten blogista bongasin luistimet, jotka ajattelin, että haluan ehdottomasti ostaa, kun itsekin harrastan luistelua. Kaikki muut olikin sitten mukavaa "ekstraa", mitä löysin ja ostin.
4 kommenttia:

anja kirjoitti...

Siellä olikin varmasti hurjan paljon silmänruokaa, mistä oli vaikea valita , kun kaikkea ei voi saad;) Hienoja juttuja olet löytänyt itsellesi.

Marisa kirjoitti...

Ihania ostoksia sullakin :) Mä hipelöin tutkiskelen omiani vähän väliä, ovat kyllä kaikki niin ihania. Kannatti tuhlata ;)

Lotte kirjoitti...

Olipa mukava tavata :D Kaikkea ihanaa olet kyllä löytänyt, sellaistakin mitä mä en nähnyt ollenkaan...

Eliisa kirjoitti...

Hei, sun vieressä varmaan seisoin Loten ja Marian pöydän ääressä, olihan sulla lappu rinnassa? Olet pitkä ja hoikka, lyhyet vaaleahkot hiukset? Oli jotenkin kiire kokoajan nähäd kaikkea, ettei siinä alkuryysiksessä jäänyt aikaa jutella. No, hienot ostokset (ja heh, tuo putkiradiokin ;) olet tehnyt. Mä olen kyllä myös aika tyytyväinen ostoksiini. Tuollainen radio pitää vaan itse tehdä :)