torstai 22. toukokuuta 2008

Valmiita tilkkupeittoja

Vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä loput tilkkupeitot valmiiksi. Hieman ovat jäykähköjä (saumoja niin paljon), mutta kyllä ne saa taipumaan nätisti sängylle.
perjantai 16. toukokuuta 2008

Kukkia

Väsäsin muutaman kukan...lieneekö nuo Saint Paulioita vai mitä, en tiedä. Omasta mielestäni joka tapauksessa ne on kivoja ja kauniita.Lisää palapelejä

Tein lisää palapelejä. Nuo raot palojen välissä näyttää mielestäni näissä kuvissa isommilta kuin mitä ne oikeasti ovat.torstai 15. toukokuuta 2008

Palapelikokeilu


Kokeilin palapelin tekoa. Ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin kuvittelin. Sahasin palapelin käsin lehtisahalla. Muuten ihan ok, mutta kyllä nuo välit tulee melko isoiksi. Ja vaikea löytää hyvä kuva, ettei olisi liian pientä tihrusteltavaa.

keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Mummon kissat

Mummo sai jo omat kissansa mökkiin asumaan, vaikka mökin sisustus onkin vielä kesken. Kuvat kissoista ei ole mitenkään kovin hyviä (salamavalo meinaa tehdä liian kirkkaita kuvia), mutta kissat on aivan ihania!
Harmaan kissan nimi on Vilppu ja punaruskea on Aapo.perjantai 2. toukokuuta 2008

Viherkasveja minimarkkinoille

Olen ahertanut muutaman viherkasvin. Osa näistä jää omaan nukkekotiin, mutta suurin osa menee minimarkkinoille myytäväksi. Näitä on niin mukava tehdä, mutta en tarvitse kaikkia itse. Ainakaan toistaiseksi ei ole suunnitelmissa perustaa kukkakauppaakaan.
torstai 1. toukokuuta 2008

Kaksi tilkkupeittoa valmiina

Vihdoinkin sain kaksi tilkkupeittoa valmiiksi. Toinen on yhden hengen sänkyyn sopiva ja toinen parisänkyyn. Tikkasin ainoastaan reunoista, koska näin pieni peitto ei mielestäni kaivannut enempää tikkauksia. Näyttää näin hieman muhkeammalta, varsinkin kun ei ole edes vanua täytteenä. Vanu olisi tehnyt peiton liian tönköksi.